Alles in één betrouwbare hand

Seijffert & van Hillo houdt er van u te ontzorgen. Elke klus, ongeacht de grootte, voeren onze professionals van begin tot eind uit. Compleet in installatietechniek, naast de loodgieterswerkzaamheden, klimaatinstallaties en elektra. Ook de bouwkundige werkzaamheden nemen wij graag op ons. En wilt u weten of u met een nieuwe installatie in aanmerking komt voor subsidie? Wij weten de weg en helpen u daar graag bij.

Wij weten wat nieuwe technieken betekenen voor zaken als duurzame oplossingen voor het reduceren van Co2 uitstoot en het besparen op de energiekosten. Dat scheelt in kosten en vooral in onnodige belasting van ons milieu.

Onderhoud, controle, renovatie

Seijffert & van Hillo verzorgt alle mogelijke loodgieterswerkzaamheden. Alles wat met gas en water te maken heeft. Zowel complete gas- en watertechnische installaties als dakwerk, sanitair en rioleringen. Naast het aanleggen van de installaties is het (preventief) controleren, onderhouden en renoveren bij onze mensen in betrouwbare handen.

Die werkzaamheden voeren wij uit volgens de meest recente normeringen en wettelijke bepalingen. Na een controle en eventuele reparatie door Seijffert & van Hillo bent u verzekerd van een betrouwbare en goedgekeurde installatie.

Goed voor de gezondheid van uw mensen

Seijffert & van Hillo ontwerpt, installeert, vervangt, repareert en onderhoudt alle installaties die zorgen voor een optimaal en behaaglijk werkklimaat, ongeacht het merk: cv-warmtesystemen, ventilatiesystemen en koelinstallaties. Dat is niet alleen prettig, het is ook goed voor uw gezondheid en die van uw mensen. Een beter klimaat en goede ventilatie voorkomt ongewenste situaties en zorgt voor effectiever werken.

In onze advisering voor de beste oplossingen zijn wij merkonafhankelijk. Dat garandeert een advies dat op maat is gemaakt voor uw wensen: effectief en kostenbewust.

Steeds meer mogelijkheden

Voor de nodige aansluiting van installaties op het elektriciteitsnet hebben wij alle kennis en middelen in huis. Dankzij de inzet van moderne elektrische middelen zijn wij in staat die installaties volledig geautomatiseerd hun werk te laten doen. Zo is aansturing van de verlichting vanuit één punt of via mobiele telefoons en op afstand bedienbare instelling van de klimaatbeheersing bijvoorbeeld zeer goed te realiseren. Binnenkomen in een warme of juist koele omgeving die goed verlicht is.

Extra voordeel van het werken met onze professionals is dat u twee disciplines, loodgieterswerkzaamheden en elektra aanleggen en onderhouden, combineert en door één betrouwbare partij laat uitvoeren.