Duurzaam en rendement

Seijffert & van Hillo is gespecialiseerd in het duurzaam maken van gebouwen door het effectief isoleren en gebruik te maken van duurzame oplossingen die merkfabrikanten leveren. Op weg naar energieneutraal wonen.

De combinatie van technische oplossingen en vakmanschap zorgt voor het rendement. Daarom komen wij graag vrijblijvend bij u langs voor een analyse en rapportage. Vervolgens zorgen wij ervoor dat uw objecten energiezuiniger worden, een gezonder werkklimaat bieden, meer werkplezier geven en sterk in waarde stijgen. Bel voor een afspraak 078 – 620 15 55

Alternatieve energie

Onverwachte oplossingen

Het klimaat en comfort op de werklocatie optimaliseren heeft veel te maken met energie. Duurzaam omgaan met die energie betekent in de eerste plaats het gebruik van fossiele brandstoffen als olie, gas en kolen te beperken en zoveel mogelijk alternatieve energiebronnen aan te boren als wind, zon, en water. En zo ‘groene’ stroom op te wekken.

De techniek stelt ons in staat dit steeds eenvoudiger en vooral efficiënter te realiseren. Wij adviseren u graag over zowel de duurzame installaties als de energiebronnen.

Besparingen

Besparen op de toekomst

Verduurzamen is anders denken. Het is juist dat verduurzamen vraagt om investeren, het is net zo juist dat verduurzamen heel veel oplevert. Het bespaart energie dus levert, direct aantoonbaar, lagere kosten op. Veel meer doet het voor onze toekomst. Wij moeten onze verantwoording nemen om die toekomst een stukje beter achter te laten voor onze kinderen.

Besparen op het energieverbruik is een direct renderende mogelijkheid. Dat doen we door te isoleren, leef- en werkklimaat te zuiveren en minder fossiele brandstoffen te gebruiken. Seijffert & van Hillo helpt u graag verantwoord om te gaan met ons milieu.

Verantwoord gebruik

Installaties zonder kopzorgen

Dat is voor u en ons de kern van de zaak. Energie is kostbaar, in meerdere betekenissen van het woord. Daarom adviseren wij u graag over een verantwoord energieverbruik.

In samenwerking met deskundige partners verzorgen wij de analyses, de rapportages en de aanbevelingen. In de praktijk blijkt meer dan eens dat eenvoudige ingrepen tot forse besparingen kunnen leiden. Dit kan komen uit te veel betaalde energiekosten of het installatietechnisch ontwerp waar het verbruik verminderd kan worden of zelfs hergebruikt.