Compleet en veelzijdig

Een uiterst aangenaam  werkklimaat. Daar waar het warm moet zijn is het warm. Daar waar koelte wenselijk is, is er koelte. Dat bereiken wij door al het goede van onze mensen te combineren met al het goede dat vooraanstaande merkfabrikanten leveren. Vakkennis en hoogwaardige kwaliteitsproducten gecombineerd met technische hulpmiddelen die het mogelijk maken elke installatie te ontwerpen, te ontwikkelen en te onderhouden.

Seijffert & van Hillo is er voor cv-installaties en het onderhoud daar aan, zowel ter vervanging als reparatie. Complete  installaties, hete luchtverwarming, warmwater systemen ventilatie systemen, koel systemen, goot reparatie en vervanging, riool werkzaamheden (reparatie en ontstoppen), camera inspectie, lekdetectie, dakbedekking, sanitair, kranen, verhelpen van lekkages. Alles in en rondom uw pand.

Wij zijn onafhankelijk leverancier van vrijwel alle bekende merken cv ketels, (design) radiatoren, convectoren, klimaatregelsystemen , warmwatervoorzieningen, waterontharders en sanitair. U kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van uw installatries, voor grote en kleine klussen.

Voor gemak en zekerheid

Missie. Seijffert & van Hillo wil voor haar klanten, (toekomstige) medewerkers en de maatschappij een innovatieve, sociale en betrouwbare partner zijn evenals een hoogwaardig installateur, ontwerper en adviseur op het gebied van installatie- en energietechniek. Zo bouwt Seijffert & van Hillo een goede marktpositie op en is van strategische waarde.

Visie. Seijffert & van Hillo staat voor gemak en zekerheid door middel van service en onderhoud op maat. Seijffert & van Hillo is een installerende, ontwerpende en adviserende klantgerichte organisatie op het gebied van voornamelijk bestaande bouw (renovatie) en trendsetter op het gebied van alternatieve en duurzame vormen van energie.

Vakmanschap en kwaliteit

Wij zijn erkend UNETO VNI installateur en ingeschreven bij de SEI, de Stichting Erkenning Installatiebedrijven alsmede de Scheepvaart inspectie. Onze erkenning van de SEI laat zien dat de juiste kennis, ervaring en adequate opleidingen aanwezig zijn om installatiewerk uit te voeren en dat de kwaliteit daarvan wordt gecontroleerd.

Als lid van Uneto-VNI, de brancheorganisatie voor installatiebedrijven in Nederland. Biedt Seijffert & van Hillo u extra voordelen: Vakmanschap en kwaliteit. Seijffert & van Hillo is erkend installateur, opgeleid om alle installatietechnische werkzaamheden naar behoren uit te voeren.

Garantie. Bij Seijffert & van Hillo wordt gewerkt onder de Algemene Voorwaarden voor Installatiewerk. Hierin zijn zaken vastgelegd als garantie, betaling en verplichtingen van de installateur. Zekerheid en betrouwbaarheid. Mocht er ondanks de goede afspraken toch een verschil van mening ontstaan over de uitvoering van een werk, dan kunt u de geschillencommissie installerende bedrijven van Uneto-VNI inschakelen.

Vacatures

Wij zoeken met regelmaat enthousiaste vakmensen, mede dank zij onze constante groei. Op dit moment hebben wij geen gerichte vacature maar wij nodigen u van harte uit een open sollicitatie te sturen aan info@seijffertenvanhillo.nl

Op dit moment zoeken wij:

Service- en Onderhoudsmonteur

Servicemonteur/Loodgieter