24/7 een zekere werking

Onze medewerkers zijn gescreend en worden regelmatig bijgeschoold. Zij zijn allen in het bezit van een VCA diploma. Zeker zijn van de beste kwaliteit in arbeid. 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Voor onderhoud aan  installaties kunt u altijd van onze diensten gebruik maken, met of zonder abonnement. Wij hebben alle technische middelen en kennis in huis om uw installatie zo optimaal en efficiënt mogelijk te laten werken. Daarbij maken wij gebruik van oude en nieuwe technieken. Afhankelijk van de situatie verbinden wij materialen aan elkaar door te solderen, hardsolderen, fitten, klemmen, persen, spiegellassen en lijmen. Voor het ontstoppen van de riolering hebben wij een hoge druk ontstoppingsmachine en een elektrische veer.

Bij Seijffert & van Hillo staat u als klant centraal. Onze mensen staan voor kwaliteit en beschikken over een hoge kennis van de techniek de juiste materialen. Na het verhelpen van een storing garanderen wij dat u weer over  kwalitatieve en juist werkende installaties beschikt.

Voorafgaand aan de eventuele reparatie maken wij een analyse van de aard van de storing en de nodige werkzaamheden en onderdelen om uw installatie sweer in nieuwstaat te brengen. Zo weet u vooraf wat onze mensen gaan doen en welke kosten hier aan verbonden zijn.

Abonnementen

Bij Seijffert & van Hillo bent u met een onderhouds abonnement zeker van jaarlijkse controles en onderhoud. Wij bieden abonnementen voor diverse terugkerende werkzaamheden zoals het jaarlijks reinigen van dakgoten en het onderhouden van CV installaties en airco.

Voor CV ketels (eventueel gecombineerd met een ventilatiesysteem) hebben wij enkele standaard varianten.

Graag maken wij een afspraak om een plan op maat op te stellen: 078 – 620 15 55.

Storing melden

Niets is zo vervelend als een installatie die niet werkt. Een ketel die het water niet meer verwarmt. De airco die niet meer koelt. Zo’n storing kunt u melden via:

Telefoon: 078 – 620 15 55
Mail: info@seijffertenvanhillo.nl

Uw melding wordt tijdens kantoortijden behandeld en wij zullen u aansluitend zo snel mogelijk benaderen voor het maken van een afspraak.

Heeft u een urgente storing, dan verzoeken wij u deze storing telefonisch te melden op ons algemene telefoonnummer (078 – 620 15 55).

Wij maken dan direct een afspraak met u. Wij danken u alvast voor de gedane melding en dragen zorg voor een correcte afhandeling.

Voor spoedeisende service zijn wij 7 dagen per week bereikbaar.